Maasboulevard – Voorhaven – Buitenhavenweg

By 12 juli 2014Foto's

Het was een prachtige dag, met als afsluiting de huldiging van de winnaar van het Dutch Masters Shortboard Schiedam op het podium van het Maasboulevardfeest. Al bij het betreden van de Buitenhavenweg was de goede sfeer voelbaar. Het aanbod in de meer dan 140 kramen was verrassend en zorgde samen met de Shortboard activiteiten in het water voor een bijzonder evenement vlak naast ons historisch centrum. De Badeendjesrace rond 15.30 uur heeft ook meer opgeleverd dan verwacht. Het goede doel: de bouw van een educatieve kindermolen in Schiedam, zal deze bijdrage ontvangen. Dit geslaagde weekend was mogelijk door de unieke samenwerking tussen de Ronde Tafel Schiedam,  de organisatie van het Maasboulevardfeest, het Centrummanagement, Stichting Samenwerkende Serviceclubs en de vele vrijwilligers en ondernemers uit Schiedam. De foto’s spreken voor zich!  Ook op de foto: De prijswinnares van de prijsvraag in winkelcentrum de Nieuwe Passage “Raad eens hoeveel badeendjes…”.