t/m 22 oktober 2017: Vijfde Fotofestival Schiedam Blauwdruk: de interactie tussen fotografie en vormgeving

By 17 oktober 2017Nieuws

Het Fotofestival Schiedam presenteert een breed palet aan exposities op het gebied van fotografie, grafisch design en virtual reality. Onder de noemer ‘Blauwdruk’ onderzoeken de exposanten van de vijfde editie van het festival de werkelijkheid in de fotografie. Naast tentoonstellingen op historische plekken in Schiedam zoals het Stedelijk Museum, Molen de Kameel en de imposante Havenkerk kun je op het festival ook terecht voor workshops, Instawalks, filmavonden en Photo Talks.

 

 

 

Na vier succesvolle edities krijgt Fotofestival Schiedam ook dit jaar een vervolg. Van 12 tot en met 22 oktober 2017 vindt alweer de vijfde editie plaats in het historische centrum van Schiedam. Het festival presenteert exposities, beeldprojecten en activiteiten die de interactie aangaan met een andere (kunst)discipline. Zowel jong aanstormend talent als gevestigde namen exposeren hun werk op bijzondere locaties; van monumentale panden en leegstaande winkels tot de huiskamer van de Schiedammer. Dit jaar draait het allemaal om het thema Blauwdruk, dat de relatie tussen fotografie en grafische- en ruimtelijke vormgeving verkent. Lees meer op de website www.fotofestivalschiedam.nl