Zaterdag 10 en zondag 11 november Kamperen in het museum, gratis open dag en speciale tentoonstellingen Het Stedelijk Museum Schiedam en het Cobra Museum vieren 70 jaar CoBrA

By 25 oktober 2018Nieuws

Dit jaar is het precies 70 jaar geleden dat een aantal kunstenaars in Parijs de revolutionaire kunstenaarsgroep CoBrA oprichtte. Het Stedelijk Museum Schiedam en het Cobra Museum voor Moderne Kunst vieren dat in het weekend van 10 en 11 november 2018. In beide musea kunnen kinderen en hun (groot)ouders op zaterdag 10 november overnachten tijdens Camping CoBrA met een nachtelijke pyjama-speurtocht, muziek, film en spelletjes. Op zondag 11 november zetten de musea de deuren wagenwijd open en kan iedereen gratis naar binnen. Er is van alles te doen, van livemuziek tot lezingen, rondleidingen en workshops. Lees meer….