Zaterdag 3 november Vanaf 16.00 uur (deel van de Hoogstraat) Anniversaire extraordinaire met het thema “Versailles”

By 17 oktober 2018Nieuws

Kijk snel Facebook….

Aanleiding voor dit buitengewone feest is het vijfjarig bestaan van Vintage’ Lein in Maison de la Bonneterie (Hoogstraat 86a). Eigenaresse Marjolein Tuasela nam hiertoe het initiatief.  Alle winkels en horeca in het Museum Kwartier zijn inmiddels aangehaakt en houden de deuren tot ca. 22.00 uur open.

Vanaf 16.00 uur is het zaterdag 3 november feest op de Hoogstraat in Schiedam. Tijdens dit buitengewone feest (Anniversaire extraordinaire) met het thema “Versailles” zijn winkels en horeca in het Museumkwartier tot 22.00 uur open!

Het Museum Kwartier krijgt een Frans tintje.

DJ Frau Rosenroth draait met de Franse slag bij Tapperij ’t Weeshuis, de Dames van Versailles zijn uw gastvrouw en nemen u mee langs de pareltjes in het Museumkwartier, En Route staat er op diverse plekken een drankje en hapje voor u klaar.

Nog meer deelnemers

Flaneren dan op die avond ook langs o.a. Atelier Anita de Groot, Pauline Pita Delicatessen, Atelier Femm, De Vlinder, De Korf, Fotostudio Corrie van Eijk, Juwelier Verkade, Da’s Leuk, Jeneverie ’t Spul, Schiedam Boekhuis, Lidia’s Fashion en Zavor Coffee Experience.

Officiële opening

De officiële opening vindt plaats in het pand Maison de la Bonneterie om 16.00 uur, waarna iedereen tot 20.00 uur En Route zal gaan. Er is volop horecagelegenheid om tussendoor lekker te dineren. Reserveren is gewenst i.v.m. de drukte die verwacht wordt.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Noot voor de redactie:

Organisatie: Marjolein Tuasela (Vintage’Lein Hoogstraat 86a)  en deelnemende ondernemers

Deze activiteit wordt ondersteund door Stichting Centrummanagement Schiedam