Vrijdag 26 en zaterdag 27 april: Koningsnacht en Koningsdag in Schiedam Centrum 2019

By 25 april 2019Nieuws

Het centrummanagement organiseert alweer de 6e editie van de Koningsfeesten in Schiedam Centrum.

Helaas ziet het er dit jaar uit, dat het de weersomstandigheden niet helemaal mee gaan werken en mogelijk komt er een aangepast programma. Hou hiervoor onze facebook pagina goed in de gaten.

Aan de sfeer in het centrum zal het zeker niet gaan liggen, De horeca heeft behoorlijk uitgepakt en het wordt vrijdag en zaterdag weer een groot feest. En natuurlijk ook de winkeliers die zaterdag allemaal de winkels open hebben met diverse Koningsdag acties!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Bekijk hier de flyer welke huis-aan-huis wordt verspreid.

En bekijk de horeca posters op onze NIEUWS pagina!

  • Vrijdag 26 april 2019: Koningsnacht bij diverse horecagelegenheden in Schiedam Centrum 
  • Zaterdag 27 april 2019: Koningsdag in Schiedam Centrum 

Programma: Het gehele programma en actuele zaken zijn te vinden op de facebookpagina’s ‘koningsdagschiedam’  en ‘Live op Straat’. Wij wensen iedereen veel plezier!

Het wordt weer een groot feest in de binnenstad van Schiedam met oranje etalages, vrijmarkt, kinderactiviteiten en vooral veel muziek en gezelligheid.  Onderaan dit bericht treft u regelmatig nieuwe acties en mededelingen!

Fleurige Koningsdag: Al vroeg in de ochtend worden de vrijmarktkleedjes op het Land van Belofte, Lange Kerkstraat, Broersveld en de Hoogstraat uitgespreid met daarop een zeer gevarieerd aanbod aan spullen. Voor de kinderen zijn er dit jaar in de Lange Kerkstraat (vlakbij de entree van de Grote Kerk) activiteiten door KomKids. Aan de sfeer zal het niet liggen. Oranje etalages en op de Hoogstraat rood – wit- blauwe vlaggetjes, in Broersveld de oranje loper en als het zonnetje dan ook nog gaat schijnen….

Live op Straat: Winkels en horeca zijn op Koningsdag open en rond de gezellige terrassen klinken muzikale klanken door het onderdeel ’Live op Straat’.

Houd ook de acties van de ondernemers in Schiedam Centrum in de gaten, zoals:

Bij Kapsalon So Much Hair (Hoogstraat 113) kunnen kinderen en volwassenen vlechten krijgen & volwassen het haar laten krullen of stijlen. Klanten die tijdens Koningsdag 2019 een afspraak maken krijgen € 30,00 euro bij het haarverlengen van 4 of meer banen.

Bij Kidz Special (Hoogstraat 50) voor de deur kunnen kinderen ook dit jaar weer een leuk spelletje doen.  Doe mee aan het basketbalspel. Kinderen kunnen gratis gooien en een leuke kortingscode winnen. Voor iedereen die gooit ligt er een leuke attentie klaar! De spelletjes zijn aanwezig van 11.00 tot 17.00 uur.