12 februari: SHOP ondernemers ontbijt op woensdag 8.00 – 9.30 uur

By 5 februari 2020Nieuws

SHOP  Voor ondernemen in Schiedam

SHOP trekt nieuw ondernemerschap en is dé plek om bestaand ondernemerschap in de Schiedamse binnenstad te versterken. Om u met andere ondernemers te verbinden en samenwerking te stimuleren, organiseren wij ieder kwartaal het Ondernemersontbijt.

Terwijl u geniet van het ontbijt, dit maal verzorgd door JJ’s Lunch & Catering, maakt u kennis met uw collega’s uit de binnenstad. Laat u inspireren door interessante sprekers en diverse workshops. Ook hoort u hier het laatste nieuws over de plannen en ontwikkelingen in de binnenstad. Heeft u zelf een bijdrage? Een presentatie, onderwerp of workshop? Ook daar is alle ruimte voor.

Welkom
Shop en de gemeente Schiedam nodigen u uit voor het Ondernemersontbijt op woensdag 12 februari. U bent van 8:00 tot 9:30 uur welkom bij SHOP op de Hoogstraat 140-142.

Programma
-Voorzitter van SHOP, Phons Ockerse, heet u welkom.

-Blurring: van winkelen naar verblijven
Rayshri Soekhai (vakspecialist Horeca en Evenementen, gemeente Schiedam) vertelt over blurring en de mogelijkheden voor ondernemers.
Patrick Verbeek (Césant in de Korenbeurs) en Michael Boekholt,(De Beurs en voorzitter van Horeca Nederland afdeling Schiedam) vertellen over hun ervaringen.

-100-jarig bestaan Bibliotheek Schiedam
Theo Schilthuizen, directeur Bibliotheek Schiedam, vertelt over het 100-jarige bestaan en hoe u als ondernemer bij de festiviteiten kunt aansluiten.

Bent u erbij?
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wilt u zich verzekeren van een plek, schrijft u zich dan nu in door een mail te sturen naar info@shopschiedam.nl.

Tot ziens op 12 februari!

SHOP
Hoogstraat 140-142
3111 HM SCHIEDAM

www.shopschiedam.nl