19 maart: Welke regelingen voor ondernemers? – Stay in touch – website – app groep

By 19 maart 2020Nieuws

Bericht aan Centrumondernemers

De maatregelen volgen elkaar in rap tempo op. Ondernemers worden hard geraakt. Gelukkig is hiervoor oog vanuit de overheid. Er komt in diverse vormen ondersteuning. Centrummanagement en gemeente Schiedam volgen deze ontwikkelingen op de voet. Als bijlage zenden wij de brief van onze burgermeester, want wij kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer door de bomen het bos niet ziet. Welke instantie helpt waarbij? En voor wie  is deze ondersteuning? Hierin willen we u helpen. De accountmanagers van Schiedam houden de verschillende nieuwskanalen in de gaten. Zodra het kabinet bekendmaakt onder welke voorwaarden wat mogelijk is, zijn zij er voor u. Ook bij de Belastingdienst wordt er hard gewerkt. Doordat er veel aanvragen binnenkomen, kan de behandeltijd oplopen.

We houden u over dit en meer op de hoogte via https://www.schiedam.nl/a-tot-z/coronavirus-informatie-voor-ondernemers  Heeft u een TIP voor deze site? Laat het ons weten.

Stay in touch – website – Schiedam Centrum app groep
Daarnaast vinden we het belangrijk om bij elkaar betrokken te blijven. Langzaam maar zeker sluiten steeds meer branches en ketens hun deuren. Dit heeft natuurlijk direct impact op uw inkomsten en daarmee uw welbevinden. Normaal zou u even bij elkaar binnen lopen of elkaar treffen op één van onze bijeenkomsten. Nu dit niet meer gaat en we wel bij elkaar betrokken willen blijven, hebben we op onze nieuwssite ruimte gemaakt voor nieuws voor en door ondernemers. Niet zozeer over de maatregelen, maar over wat ondernemers doen en welke kansen ze nog vinden in deze gekke tijd.

Stuur ons uw activiteit en wij maken een item op https://www.schiedamcentrum.nl/nieuws/ . Laten we in contact blijven en elkaar helpen waar dat gaat!

Wilt u informatie ontvangen via onze Schiedam Centrum app groep? Mail ons uw 06- en we houden u ook via dit medium op de hoogte.

Heel veel sterkte allemaal!

Hartelijke groeten van

Kitty Buijtendijk (06 – 24 219 579)

Centrummanager a.i.