20 maart: Stedelijk Museum Schiedam – Nieuwe podcast over de Hoogstraat

By 20 maart 2020Nieuws

Vorig jaar maakte het Stedelijk Museum de tentoonstelling In de Hoogstraat, waar ondernemers bij geholpen hebben. En deze week komt er een online vervolg. Omdat we nog zoveel mooie verhalen hadden, omdat Schiedam zo’n fijne stad is en om de ondernemers op de Hoogstraat een hart onder de riem te steken.

Nieuwe podcastserie In Schiedam

Voor wie het begrip ‘podcast’ nieuw is, het is eigenlijk gewoon een online radio programma dat je kunt luisteren op je computer of telefoon. Volgende week komt de eerste aflevering online en deze week presenteren we de trailer. Die kun je hier luisteren: https://www.stedelijkmuseumschiedam.nl/in-schiedam

Als je een podcast app, of Spotify gebruikt kun je hem daar ook vinden, als je zoekt naar ‘In Schiedam’.