Lego bouwers opgelet!

By 21 augustus 2020Nieuws

Fantaseer jij wel eens over het perfecte droomhuis? Een huis met een zwembad bijvoorbeeld boven op het dak! Of een gave bungalow met een gigantische bioscoop in de kelder. Of woon je liever op een stoere woonboot of in een sprookjeskasteel? De Bibliotheek Schiedam heeft dit jaar met een aantal vrijwilligers de Korenbeurs nagebouwd en wij denken dat er nog wel meer jonge bouwmeesters zijn in Schiedam, dus we hebben een uitdaging voor je bedacht. Bouw je eigen droom(vakantie)huis in Lego.

Een jury onder leiding van de bouwmeesters van De Korenbeurs kiest 7 bouwwerken uit. Deze worden in de vitrines op de eerste verdieping van De Korenbeurs tentoongesteld. Kinderen kunnenĀ  begin september hun stem uitbrengen op hun favoriet. In september vindt de prijsuitreiking plaats in De Korenbeurs.

Mooie uitdaging,toch? Er zijn een paar spelregels. Lees die na op https://www.debibliotheekschiedam.nl/actueel/LEGO.html en doe mee!