12 september: Speciale uitgaven en lekker eten op Bookstore Day

By 1 september 2020Nieuws

Het Schiedams Boekhuis viert samen met de lezer de dag van de boekwinkel. Deze traditie levert een mooi programma. Er zijn speciale uitgaven in gelimiteerde oplage, waaronder de exclusieve
Bookstore Day-uitgave ‘Ik mag niet klagen. Hierin staan twintig nieuwe verhalen van Jaap Robben, Lize Spit, Maartje Wortel en Nina Wijers ter ere van twintig jaar ‘Write Now!’, de
verhalenwedstrijd die de springplank vormt voor jong schrijftalent. De speciale uitgaven zijn alleen op deze dag te koop. Het gaat om mooie exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken. Het Boekhuis is speciaal voor deze dag open van 10.00 tot 21.00 uur.

Tussendoor een hapje eten?
Dat kan bij Zavor!

Lekkere trek van alle indrukken? Kom dineren bij Zavor. Daar vinden Poetry slam performances plaats met onder andere woordkunstenaar Charlie Dichter, Dorchess en de winnaar van de Schiedamse poetry slam Ilja van Dishoeck! Tijdens de poetry slam performance kun je tussen 18.00 – 20.00 uur genieten van een Bookstore Day driegangenmenu voor € 27,50 p.p.
Graag vooraf inschrijven via info@schiedamsboekhuis.nl.